Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Skolen med magiske dyr 2
Børnefilmklubsfilm
Skolen med magiske dyr 2

Skolen med magiske dyr 2

Eleverne på Østre Skole ønsker at opføre en musical i forbindelse med skolens 250-års jubilæum.

Ida påtager sig entusiastisk rollen som instruktør og overtaler Jo til at spille hovedrollen. Dette er med til at bringe de to venner endnu tættere på hinanden, noget som Idas rival Helene ikke bryder sig om, da hun også har et godt øje til Jo. Desværre er Jos magiske dyr, pingvinen Juri, ikke til stor hjælp, da det lykkes Helene at lokke ham over på sin side for at hjælpe hende med at spænde ben for forholdet mellem Ida og Jo.

Så ender prøverne i kaos, eller vil klassen stå sammen? Og hvad er der med de mærkelige huller på skolens område? Ved hjælp af deres magiske dyr lærer børnene, hvad der virkeligt betyder noget; nemlig sammenhold.

SKOLEN MED MAGISKE DYR 2 er et hjertevarmt eventyr med animerede dyr, der foregår på en usædvanlig skole, hvor børnene kan være heldige at modtage et magisk dyr som livsledsager.

Filmen, der er en direkte opfølger til biografhittet SKOLEN MED MAGISKE DYR er dubbet til dansk af professionelle og kendte skuespillere, der sikrer, at ånden fra bøgerne er blevet overført til det hvide lærred.

Filmene om SKOLEN MED MAGISKE DYR er baseret på Margit Auers populære børnebogsserie, der i Danmark er udgivet af Forlaget Bolden, der, ud over de egentlige bøger, også har udgivet læs-let-bøger, opgavebøger, lydbøger, undervisningsmateriale og meget andet i tilknytning til serien.